^_^

Saturday, October 27, 2012

Doorgift macaron untuk bride2be



Assalamualaikum wbt.. Salam Eid Adha semua..
Musim hujung2 tahun ni musim kenduri.. Alhamdulillah adalah sedikit rezeki wedding vendor macam kami.. :).. Syukur lagi bila Allah permudahkan perjalanan nak siapkan doorgift dan tempahan macaron ni kan.. Ada kesihatan yang baik, cuaca pun elok.. Bak kata funder saya a.k.a suami saya, jangan missed solat Dhuha.. Mudah2an Allah permudahkan kerja kita sehari2..
Ramai yang tanya via email dan via pm fanpage.. Jadi untuk mengurangkan tanda tanya saya note kan di sini lah harga untuk doorgift seperti gambar di atas ya.
2pcs macaron : RM5.50 per box
3pcs macaron : RM7.50 per box
4pcs macaron : RM9.00 per box
*harga ni valid untuk box seperti di atas sahaja. Untuk packing lain akan dinyatakan kelak.
*Ribbon tq include dlm pakej.
*Delivery luar Dengkil- Putrajaya- Bandar Baru Bangi hanya untuk pembelian RM150 ke atas.
*Diskaun akan mula diberi untuk order >200 box
*Order akan dikira setelah 30% deposit diberikan. Bayaran penuh hendaklah dibuat sebelum penghantaran doorgift. Deposit tidak dipulangkan bagi back out orders.
Sekiranya masih ada persoalan boleh email kami di nutaizaf[at]gmail[dot]com.
#hati saya sangat lega bila Fariza pm di fb macaron ni ok sangat dan rasanya tak manis leting..
Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Class update

SMS or call me at 013-6076706 for the information of training location.The fees of the class is RM250.00..Participant will be given a special present which will initiate newbie start chocolating by themselve ...^_^

We're may also handling a class in ur own place when the number of participants at least 3 to 4 person. There will be a charges for milage n accomodation (if its out of KL n BP). FREE milage fees for Putrajaya and Bandar Bandar Baru Bangi..

50% deposit of fees is a must for confirmation slot.. We will do a reminder to you at least 3 days before class. No refund for last minute cancellation.
Adhoc attendance will be entertainted if any vacancy on the date u request..

Enquiry Form

Name:
Email Address:
Contact Number
Self collect venue/ Delivery Option Putrajaya
Dengkil
Sri Kembangan
Bandar Baru Bangi
HUKM Cheras
Delivery by courier
Delivery Address
Type of chocolate Extra dark choc
Dark choc
Milk choc
White choc
Type of filling Almond
Walnut
Raisin
Prune
Apricot
Strawberry
Blueberry
Chocolate ganache
Coffee ganache
Packaging options Plastic container
Box (plain without ribbon/ tag)
Windowed Box (plain without ribbon/tag)
Box with decoration
Windowed box with decoration
Decorations particular (color of the box, ribbon, tag type)
Any other thing shoul be noted by me

form mail